Froluck Festival – 24 juni 2017 @ Roest Amsterdam

Op Froluck festival staat Amsterdam Roest in het teken van Black Girl Magic. Kom van 13:00 uur tot 20:00 uur kijken en proeven wat voor mooie ondernemingen er vertegenwoordigd zijn op de Froluck “Black Market”: de grootste afro-geïnspireerde markt van Europa, gericht op vrouwen. Naast marktkramen zullen hier ook spoken word artiesten optreden en workshops worden gegeven. Hiernaast kan hier lekker worden gegeten en gedronken. Aan het strand van Roest kan men bijeenkomen of kan men zich juist even terugtrekken.Entree € 5,- Bestel tickets

Na de markt barst Frolucke Beats los en is de entree gratis. Kom je vanaf 20:00 uur ook een dansje wagen? De line up wordt nog bekend gemaakt.

Ben of ken jij iemand die graag een kraampje (inclusief eetkraam) zou willen, een workshop zou willen geven of een ode aan de vrouw met Afro-achtergrond in spoken word zou willen brengen? Stuur ons dan een bericht via de Facebookpagina of info@froluck.nl en dan zullen we contact opnemen met wat specifiekere informatie. Wil jij graag een bepaalde kraamhouder zien op de Black Market laat het dan ook weten en wie weet kunnen we dat regelen.

Houd voor overige informatie de site en de Facebookpagina of Instagrampagina Froluck en/of Roest in de gaten.

facebook

instagram